Αρχική » Εταιρεία » Αντιπροσωπείες - Προϊόντα
MJ Νεομηχανική - Αντιπροσωπείες - Προϊόντα

Διεθνείς αναγνωρισμένοι οίκοι με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται στην Νεομηχανική την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων τους στην Ελλάδα.

Στους χώρους των εκθέσεων μας παρουσιάζονται υψηλής ποιότητας μηχανήματα επεξεργασίας & κοπής λαμαρίνας του εργοστασίου DURMA Group, όπως στραντζόπρεσσες, ψαλίδια, punching-διατρητικά, ζουμποψάλιδα, κύλινδροι, laser, παντογράφος, πριονοκορδέλες, διαμορφωτές, καρμανιόλες, κορδονιέρες κ.α. που χαρακτηρίζονται από μεγάλη ακρίβεια και υψηλής τεχνολογία, κάτι που αναγνωρίζεται από την ευρωπαϊκή όσο και την παγκόσμια αγορά. Η Νεομηχανική, επιπλέον, αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά διαμορφωτές ελασμάτων μηχανικής - ηλεκτρουδραυλικής και CNC λειτουργίας, καθώς και το εργοστάσιο AJAN το οποίο κατασκευάζει υψηλής τεχνολογίας τραπέζια λαμαρίνας CNC πλάσμα οξυγόνου συμπληρώνοντας την γκάμα του με ηλεκτροδιάβρωση και παντογράφο CNC. Η Νεομηχανική αντιπροσωπεύει επίσης το κορυφαίο αμερικάνικο εργοστάσιο PEDDINGHAUS CORPORATION, για αυτόματες παραγωγικές γραμμές κοπής – διάτρησης, έτη σιδήρου μπροστά στην κοπή, διάτρηση δομικού χάλυβα

Έχοντας ως γνώμονα την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των μηχανημάτων σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές, η Νεομηχανική έχει προχωρήσει στην κατασκευή της νέας σειράς καινούργιων και ανακατασκευασμένων μηχανημάτων MJ NEW-MAC ECO, όπως υδραυλικές Στραντζόπρεσσες, υδραυλικά Ψαλίδια και οικονομικό Λέιζερ.

Στους άνετα διαμορφωμένους χώρους της Νεομηχανικής θα βρείτε επίσης πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα:

-Πριτσίνια και πριτσιναδόρους αέρος / χειρός όλων των τύπων από το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργοστάσιο FAR Ιταλίας.

-Ημιδιάτρητα πριτσίνια όλων των διαστάσεων από το εργοστάσιο PILONI Ιταλίας.

-Προϊόντα του γερμανικού / αμερικάνικου εργοστασίου NELSON, όπως συγκολλητικές μονάδες βιδών και ήλων για σύμμεικτες κατασκευές μεταλλικών κτιρίων, βίδες, διατμητικοί ήλοι, βελόνες μονώσεων.

-Κοπτικά εργαλεία (πείρος / ζουμπάς - μήτρα) για όλους τους τύπους ζουμποψάλιδων DURMA-GEKA-OMERA-KINGSLAND-MUBEA κλπ. και Punching, των Ιταλικών οίκων MATRIX & CIEMMEGI.

-Μαχαίρια / τάκος στάνταρ & ειδικών προδιαγραφών για όλες τις στραντζόπρεσσες, από τον οίκο EURAM Ιταλίας.

-Χημικά υγρά αντισκοριακής προστασίας μετάλλων από το αγγλικό εργοστάσιο παραγωγής BLACKFAST.

Επίσης η Νεομηχανική μπορεί να σας προμηθεύσει εργαλεία χειρός από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην παγκόσμια αγορά όπως: MAKITA, BOSCH, TELWIN, TOROS, BULLE, SHINANO, κλπ 

Το E-shop μας

μεταχειρισμενα μηχανηματα

Video Gallery

video-icon

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Πιστοποίηση ISO

Σχόλια Πελατών

Κάθε εργοστάσιο μεταλλικών κατασκευών θα ήθελε να έχει έναν προμηθευτή όπως η MJ Νεομηχανική ώστε να μπορεί να τον προμηθεύει και να τον στηρίζει κάθε στιγμή προσφέροντας του ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όλους τους τομείς, όπως καλά μηχανήματα - αναλώσιμα και το σπουδαιότερο service.

ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε.