Αρχική » Service
Service & Συντήρηση Μηχανημάτων

iso-mj-neomichaniki-aebeSERVICE ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Η MJ NEOMHXANIKH A.E.B.E. έχοντας ως προτεραιότητα την ακατάπαυστη και σωστή λειτουργία των μηχανημάτων της, είναι η μοναδική επιχείρήση στην Ελλάδα που ανελλιπώς και με Βιβλίο Επισκέψεων, προχωρεί ΔΩΡΕΑΝ σε προληπτικό service ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε όλα τα μηχανήματα της σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Δεσμεύεται για το καλύτερο SERVICE των μηχανημάτων της έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Πριν την πάκτωση κάθε μηχανήματος, βρίσκεται στον χώρο σας εξειδικευμένος τεχνικός της εταιρείας μας για να ορίσει τους ελεύθερους χώρους που πρέπει να έχει το μηχάνημα περιμετρικά. Μετά την πάκτωση θα επανέλθει ο τεχνικός ώστε να θέσει το μηχάνημα σε λειτουργία, να προχωρήσει σε επίδειξη και να απαντήσει σε κάθε απορία σας. 

Επιπλέον, η MJ ΝΕΟΜΗΧΑΝΙΚΗ A.E.B.E. είναι υποχρεωμένη και δεσμευμένη από το Βιβλίο Επισκέψεων να στέλνει εξειδικευμένο τεχνικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα για επίβλεψη καλής λειτουργίας και γενικό έλεγχο ώστε να λειτουργούν τα μηχανήματα σύμφωνα με τα υψηλά στανταρτς των προδιαγραφών τους.

Με την εγγύηση πως η MJ ΝΕΟΜΗΧΑΝΙΚΗ A.E.B.E. θέλει και μπορεί να είναι κοντά σας και μετά την πώληση των μηχανημάτων, καθιστώντας έτσι τον ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…


Δείτε επίσης...


 

Το E-shop μας

μεταχειρισμενα μηχανηματα

Video Gallery

video-icon

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Πιστοποίηση ISO

Σχόλια Πελατών

Εφόσον μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω δημόσια την απόψή μου για μια ελληνική εταιρεία, θα ήθελα να αναφέρω πως η MJ Νεομηχανική είναι πρότυπο για νέες αντίστοιχες επιχειρήσεις στο χώρο της και αυτό γιατί πρωτίστος μας αντιμετωπίζουν ως συνεργάτες και όχι ως πελάτες, έτσι προχωράμε μπροστά...

ΔΑΡΔΑΒΙΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ